Partnereinknek

Partnereinknek

A BORSA HUNGARY GYÜMÖLCSÉDESSÉG Élelmiszeripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. különlegesen finom, minőségi, egészséges édesipari desszert termékek előállításával foglalkozik.
A hazai piacon számtalan édesipari termék található, melyektől leginkább abban különbözik a Borsa termékcsalád, hogy exkluzív kivitelű, a szokásos édesipari termékektől lényegesen egészségesebb, mivel aszalt gyümölcsöt, (áfonya, szilva, barack, meggy) olajos magvakat (mandula) és ezek minőségi csokoládéval bevont változatait tartalmazza, ezáltal jól illik a modern táplálkozáshoz.
Termékeinknek konkrét versenytársa nincs.
Desszertjeinket olyan dekoratív csomagolásban hozzuk forgalomba, amellyel ajándékként is vonzó. Rendelkezünk gyümölcsédesség desszertünk szaloncukor változatával is, egyedi karácsonyi kiszerelésben, valamint húsvéti jellegű változatban is.
A Borsa desszert termékcsalád minden tagja gluténmentes, ezen belül a natúr termékek laktózmentesek is.
Társaságunk jelentős tőkeerővel és modern gépparkkal rendelkezik, így biztosítva a folyamatos termelést és magas minőséget.

Az EU előírásaival összehangolva az élelmiszer-kereskedelemben az ellátási lánc összes tagjánál az Európai Unióhoz való csatlakozás idejétől alkalmazni kell a jó higiénés gyakorlat biztosítását szolgáló HACCP rendszert.
A Borsa Hungary Gyümölcsédesség Kft. rendelkezik HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerrel, mely a higiénés gyakorlat biztosítását szolgálja.

slide_06