BEMUTATKOZUNK

Különleges

A hazai és külföldi piacon egyaránt

A BORSA HUNGARY GYÜMÖLCSÉDESSÉG Élelmiszeripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. minőségi, egészséges, édesipari desszert termékek előállításával foglalkozik.

A társaságot 2009-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy a szokásos édesipari bonbon és desszert kategóriába tartozó termékeknél lényegesen egészségesebb, édesipari termékkel lássuk el a vásárlókat. Kezdetben 3 alap ízünk volt (szilva, barack, körte) natúr (csokoládé mentes) kivitelben. Később a piacon meglévő további igény megválaszolására bevezettük a minőségi, nagy kakaótartalmú csokoládéba (nem bevonómasszába) mártott változatokat is. Jelenleg 3 natúr (barackos, meggyes, vörösáfonyás) és négy csokis (szilvás, barackos, meggyes, vörösáfonyás) ízünk van a Borsa termékcsaládban.

            A hazai és külföldi piacon számtalan édesipari termék található, melyektől a leginkább abban különbözik a jelenlegi Borsa termékcsalád, hogy exkluzív kivitelű és az egészséges táplálkozás követelményeit teljes mértékben kielégíti, ugyanakkor rendkívül finom. A felhasznált gyümölcsaszalványok és olajosmagvak élettani hatásai nélkülözhetetlenek mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. A szokásos édesipari termékektől lényegesen egészségesebb, mivel aszalt gyümölcsöt, olajosmagvakat és ezek nagy kakaótartalmú csokoládéval bevont változatait tartalmazza, ezáltal jól illik a modern táplálkozáshoz.

KÉTFÉLE TERMÉKCSALÁDOT KÉSZÍTÜNK:

  • BORSA TRADICIONÁLIS TERMÉKCSALÁD: (14 FÉLE KISZERELÉS: 42G-154G)
  • BORSA GYÜMÖLCSSZELETES TERMÉKCSALÁD: (3 FÉLE ÍZBEN, KISZERELÉS: 30G)

Főbb előnyök:

  • Exkluzív kivitele miatt kitűnő ajándék lehet mind a hazai vásárlók, mind pedig a külföldiek számára. A rendkívül jelentős ajándék jellegű vásárlói igény kiszolgálása kapcsán termékeinket kimondottan erre alkalmas külsővel láttuk el, alap termékcsaládunk díszes (művészi jellegű) megjelenéssel bír, új termékcsaládunk esetében pedig a különböző csomagolásokon egyedi ajándék motívumok jelennek meg, háromféle méret kiszerelésben. Külföldi kapcsolatokkal rendelkező cégek számára is kitűnő reprezentációs ajándék, különösen Alap termékcsaládunk.
  • Egészséges (az aszalványok és olajosmagvak számtalan jótékony hatása miatt), egyedi ízvilágú, táplákozásukra odafigyelő vevők igényeinek a kielégítésére is alkalmas.
  • A csokoládés változatok valódi, minőségi ét- és tejcsokoládé bevonattal rendelkeznek.

 

1gy

 

2gy